tisdag 4 mars 2014

Prinsessan Madeleine och Chris på promenad med Leonore

Expressen 4 mars 2014

I helgen gick Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på sin första promenad på Manhattan med den lilla dottern i barnvagn. Prinsessan Leonore låg nedbäddad i en svart vagn från trendmärket Bugaboo. Även hunden Zorro fick följa med på promenaden. Paret turades om att dra barnvagnen med Prinsessan Leonore eller gå med Zorro i koppel.

Kvällsposten 4 mars 2014

Under söndagen hölls det en tacksägelsegudstjänst, Te deum, för Prinsessan Leonore i slottskyrkan i Stockholm. Kungaparet, Kronprinsessan Victoria, Prins Daniel och Prins Carl Philip deltog. Även Prins Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist var bjuden och satt i bänkraden bakom kungafamiljen tillsammans med Drottning Silvias brorson Patrick Sommerlath och hans fru Maline. Prinsessan Madeleine och Chris O'Neil var kvar i New York. Inte heller Chris mamma eller systrar hade möjlighet att resa till Sverige för att delta vid gudstjänsten.


Via hovets hemsida tackar Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill för alla gratulationer:

Vi är mycket glada över alla gratulationer som har kommit med anledning av Prinsessan Leonores födsel och vi vill på detta sätt framföra, till var och en av er, ett stort och varmt tack för uppvaktningen.

Till alla som hört av sig angående gåvor med anledning av Prinsessans födsel, är vi tacksamma om ni har World Childhood Foundation eller Min Stora Dag i åtanke. På så sätt får många glädje av er generositet.

Er omtanke betyder mycket för oss.

Madeleine och Christopher
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...