lördag 11 januari 2014

Prinsessan Madeleine föder sin dotter i New York


Nu är det snart bara en månad kvar tills Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill blir föräldrar. Prinsessan Madeleine har nu bestämt sig för att hon ska föda sin dotter i USA och inte i Sverige. Eftersom Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill bor och arbetar i New York, tycker de att det är den bästa platsen att vara på när det är dags för nedkomsten. Att dottern föds i USA innebär även att den nya lilla flickan får amerikanskt medborgarskap.

Under lördagen gick hovet ut med ett pressmeddelande angående Prinsessan Madeleines nedkomst:

Efter noggrant övervägande och i samråd med Kungaparet har Prinsessan Madeleine och herr Christopher O'Neill beslutat att deras barn kommer födas i New York. Födseln är beräknad till slutet av februari 2014.
Prinsessan Madeleine och herr O'Neill ber vänligen media att respektera deras önskan om visad hänsyn under denna speciella och lyckliga tid.

Ytterligare information kommer ges i samband med födseln. 

Nyligen sågs Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på skidsemester i Schweiz tillsammans med den övriga kungafamiljen över nyår. Nu har paret återvänt till New York för att invänta den kommande födseln.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...