torsdag 26 december 2013

Brittiska kungafamiljen på gudstjänst i Sandringham


Den brittiska kungafamiljen firar jul på Drottningens egendom i Sandringham. I år firar Drottning Elizabeth och Prins Philip med alla sina barn och barnbarn. På juldagens förmiddag besökte hela familjen traditionsenligt gudstjänsten i St Mary Magdalene kyrkan som ligger på gångavstånd från slottet. Prins Willliam och Kate lämnade gudstjänsten hand i hand. Prins Harry fanns med, nu med skägg och nyss hemkommen från den välgörenhetsexpedition han gjort till Sydpolen.
Zara Phillips som är gravid i åttonde månaden, fanns på plats tillsammans med maken Mike Tindall. Peter Phillips och makan Autumn var med liksom Prinsessorna Beatrice och Eugenie. Prins Edward och Sophie hade med sig dottern Lady Louise till kyrkan. I övrigt sågs även Prins Charles och Camilla, Prins Andrew och Prinsessan Anne med maken Tim Lawrence.

Tidigare samma morgon hade familjen dessutom besökt en privat gudstjänst som hölls för dem klockan nio. Efter det begav de sig hem för att byta om inför nästa gudstjänst med start klockan 11. Det var sedan dags för lunch där man bjöds på kalkon innan alla bänkade sig inför Drottningens tal som tv-sändes klockan tre på eftermiddagen.
Se bilder från dagen här: Daily Mail
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...