lördag 9 mars 2013

Prinsessan Madeleines möhippa firas i helgen i Schweiz

Expressen 9 mars 2013
Prinsessan Madeleine gifter sig den 8 juni, men redan nu i helgen firas hennes möhippa. De senaste två veckorna har Prinsessan Madeleine varit hemma i Sverige för att planera sitt bröllop och innan det var dags att ge sig iväg tillbaka till New York igen passade väninnorna och Kronprinsessan Victoria på att kidnappa henne för hennes möhippa. Drottning Silvia hade sagt att det var ytterligare ett bröllopsmöte inplanerat för att Prinsessan Madeleine inte skulle hinna åka hem i helgen innan planerna för möhippan sattes i verket.

På fredags förmiddagen överraskade åtta av Prinsessan Madeleines närmaste väninnor henne hemma i hennes våning på Hovstallet där hon bor när hon är i Stockholm. Vid middagstid gick sedan Prinsessan Madeleine, Kronprinsessan Victoria och väninnorna ombord på Brussels Airlines, ett flyg från Bromma flygplats till Bryssel. Där bytte de sedan flyg för att resa vidare till Genève i Schweiz. Väninnorna hade planerat en skidresa under tre dagar för Prinsessan Madeleine där de ska åka skidor, äta god mat, dricka champagne och bada bubbelbad. Med på resan är Kronprinsessan Victoria, Louise Gottlieb, Emma Pernald, Katarina Von Horn, Natalie Werner, Charlotte Cederlund, Ellen Dinkelspiel, Louise Cronstedt och Lovisa De Geer.


Under lördagen åkte Prinsessan Madeleine, Kronprinsessan Victoria och deras vänner skidor tillsammans. De åt lunch i en restaurang i backen där de hade ett fönsterbord med utsikt ut över alpdalen, skriver tidningen Expressen. Sent på eftermiddagen tog de sig ner till byn där de promenerade runt och tittade i butiker innan de återvände till hotellet för att avsluta dagen med en middag på kvällen.

*Se bilder från skidåkningen här

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...