fredag 15 mars 2013

Prins Charles och Camilla besöker Mellanöstern med start i Jordanien och Qatar

Middle East Tour

Prins Charles och Hertiginnan Camilla har varit i Jordanien på besök under tre dagar där de välkomnades av Kung Abdullah och Drottning Rania. Besöket var den första delen i en tur i Mellanöstern där även Qatar, Saudi Arabien och Oman besöks.

Visit to Jordan

Prins Charles och Camilla välkomnades av vaktgardet när de anlände till Maqar i Amman den 11 mars. Jordaniens Kung Abdullah och Drottning Rania var värdar under besöket.

The Duchess of Cornwall and Queen Rania visit Mahis Secondary School

Hertiginnan Camilla deltog i en lektion på flickskolan Mahis Secondary School i Amman i Jordanien den 12 mars. Även Jordaniens Drottning Raina, klädd i blå klänning, var med vid besöket och tittade på medan Camilla provade att kasta med en liten boll.

Middle East Tour

I Jordanien besöktes den forntida Grekisk-romerska staden Jerash.

Middle East Tour

The Prince of Wales chats to young Qataris who studied in the UK

Resan har gått vidare till Qatar där Prins Charles deltog vid öppnandet av ett samarbete mellan Qatar och Storbritannien, Qatar-UK Alumni Network i Doha den 14 mars. Där träffade han unga studenter som har studerat i Storbritannien.

Middle East Tour

Prins Charles och makan Camilla besökte ett museum med islamsk konst, Museum of Islamic Arts i Doha i Qatar

The Duchess of Cornwall in Doha

Hertiginnan Camilla besökte en skola i Qatar. Hon träffade lärare och elever på Amna Mahmoud Al Jeddah Primary Independent School för flickor den 14 mars.

Foto: The British Monarchy Photostream/Flickr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...