torsdag 7 mars 2013

Letizia och Felipe besökte Kung Juan Carlos på sjukhuset

Felipe och Letizia på väg hem från sjukhuset. Spanska tidningen LOVE.

Spaniens Kung Juan Carlos är på sjukhus igen efter ännu en operation. Den här gången opererades han för diskbråck i nedre delen av ryggraden. De tre senaste åren har han bland annat opererat knät, bytt höftkula och opererat höften efter en fallolycka.

Den 75-årige kungen genomgick en tre timmar lång operation på söndagen som beskrivs som lyckad. Först ut att besöka Kung Juan Carlos på sjukhuset i Madrid var Kronprins Felipe och Kronprinsessan Letizia. De stannade en stund och fotograferades när de lämnade sjukhuset. Kort därefter anlände Drottning Sofia och döttrarna Prinsessan Elena och Prinsessan Cristina.
Kungen förväntas stanna på sjukhuset i minst en vecka innan han återvänder till Zarzuela Palatset för att återhämta sig där.

På onsdagseftermiddagen fick Kung Juan Carlos besök igen av familjen. Kronprinsparet Felipe och Letizia kom med sina två döttrar Leonor och Sofia. De två små prinsessorna hade sina skoluniformer på sig eftersom de kom direkt efter att ha slutat skolan för dagen. Kronprinsfamiljen hade även sällskap av Drottning Sofia.

*Se bilder från besöket här.

Diez Minutos

LecturasRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...