onsdag 20 februari 2013

Prinsessan Madeleine berättar om bröllopsplaneringen


I en ny intervju på hovets hemsida berättar Prinsessan Madeleine om hur det går med bröllopsplaneringen. Lördagen den 8 juni gifter sig Prinsessan Madeleine med fästmannen Chris O'Neill och vigseln hålls i Slottskyrkan på Stockholms slott.

Det är mindre än 4 månader kvar nu och planeringen pågår för fullt, berättar Prinsessan Madeleine. "Tiden går fort när man har roligt". "Vi får fantastisk hjälp hemifrån och stödet från våra familjer underlättar väldigt mycket för både mig och Chris."

Vid bröllopet kommer Chris att ha en bestman vid sin sida och Prinsessan Madeleine har valt att ha brudnäbbar. Både Drottning Silvia och Kronprinsessan Victoria hade brudnäbbar istället för tärnor när de gifte sig, så den bröllopstraditionen vill Prinsessan Madeleine föra vidare, berättar hon.

Nu är gästlistan i stort sett klar och inbjudningarna kommer att skickas ut innan den 1 april. Prinsessan Madeleine berättar att det har varit en svår process att bestämma vilka som ska bjudas. "Man vill gärna bjuda alla, men tyvärr så går ju inte det".

Bröllopet kommer att ske på eftermiddagen och därefter följer en middag ute på Drottningholms slott. Prinsessan Madeleine är glad för att middagen ska hållas där eftersom Drottningholms slott betyder mycket för henne, det var där hon föddes och växte upp.

Det är ännu inte bestämt hur och om bröllopet kommer att sändas i tv. "Vi vill göra vårt bröllop så tillgängligt som möjligt. Men ett definitivt besked om hur det kommer att sändas är inte riktigt klart än".


Foto: Kungahuset.se
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...