lördag 15 december 2012

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på bröllop i Schweiz

Foto: kungahuset.se

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är har åkt till Alperna för att gå på bröllop. Sedan i torsdags har de varit i skidorten St Moritz i Schweiz där bröllopet hålls på lördagen. Det är Prinsessan Madeleines barndomsvän Caroline Leksell som gifter sig med britten Graham Cooke och Madeleine och Chris är bjudna liksom Prinsessan Madeleines bästa kompis Louise Gottlieb. Ett annat par som finns bland gästerna är Jonas Bergström och fästmön Stephanie af Klercker. Eftersom Prinsessan Madeleine och Jonas har samma vänner så är det svårt att inte träffa på varandra då och då. Det är dock inte första gången sedan brytningen som de träffas i liknande sammanhang, men nu har de fått träffas under tre dagar då bröllopsfesten har pågått.

Prinsessan Madeleine och Chris anlände till St Moritz i torsdags då festen inleddes med middag på hotellet. På fredagen blev det tid för skidåkning och Prinsessan Madeleine gav sig iväg ut i de snöiga backarna tillsammans med två väninnor. Hon var klädd i en beige täckjacka, svarta skidbyxor, en beige mössa och skidglasögon. Några timmar senare samlades bröllopsgästerna till en afterski-lunch och Prinsessan Madeleine dök upp i sina skidkläder precis som flera av de andra gästerna. Under jackan hade hon en rosa flätstickade tröja från J. Crew, samma tröja som hon har på fotot på sin nya Facebooksida.
Chris O'Neill var också med på lunchen och anlände i en svart jacka och en ryggsäck på ryggen. Jonas Bergström syntes också, iklädd en rutig skjorta. Festen fortsatte sedan under kvällen.
 
*Se bilder här- lehtikuva.fi

Tröja från J.Crew

Foto: Childhood-USA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...