söndag 2 december 2012

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill planerar sommarbröllop- kan det bli datumkrock med Jonas?

Foto: kungahuset.se

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill planerar att gifta sig i början av sommaren. De ser fram emot ett sommarbröllop och Chris har tidigare sagt att han tycker att Sverige är mycket vackert på sommaren. Datum för bröllopet är ännu inte bestämt.

Hovets informationschef Bertil Ternert säger till tidningen Expressen att varken kyrka eller plats har beslutats. Kungafamiljen hjälper till med planeringen, men det är naturligtvis många beslut som Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill själva ska ta. Bertil Ternert säger att detta kommer att beslutas med Prinsessan Madeleine när hon kommer till Stockholm nästa gång och det blir då hon deltar i Nobelfirandet den 10 december. Chris O'Neill har tackat nej till Nobelfesten i år på grund av arbete och kommer inte att följa med. I år passade det inte med hans jobb, men han ser fram emot framtida Nobelfester har han hälsat.

Tidningen Expressen skrev för ett par dagar sedan om en bröllopskrock mellan Prinsessan Madeleine och hennes tidigare fästman Jonas Bergström. Jonas Bergström är förlovad med Prinsessan Madeleines tidigare kompis Stephanie af Klercker och de planerar också att gifta sig till sommaren. Eftersom Madeleine och Jonas har många gemensamma vänner så ser gästlistorna ungefär liknande ut undantaget släktingarna.

Prinsessan Madeleine har inte pratat med Jonas sedan de bröt sin förlovning 2010 och därför vet ingen av dem vilka datum som planeras. Detta kan bli ett problem menar Expressen och berättar att Prinsessan Madeleines väninna Louise Gottlieb har försökt att medla och få det forna paret att prata med varandra om det här för att det inte ska bli en krock. Prinsessan Madeleien är inte intresserad av att diskutera detta med Jonas och därför är det omöjligt att komma överens om datum, skriver Expressen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...