torsdag 8 november 2012

Prinsessan Madeleine och Chris berättar om bröllopet

Foto: Kungahuset.se/Patrick Demarchelier.

När Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill deltog tillsammans vid en prisutdelning i Raoul Wallenbergs namn som hölls i New York på onsdagskvällen, passade journalisterna på att ställa några frågor om förlovningen och det kommande bröllopet. Expressens reporter Johan T Lindwall bevakar händelser i den svenska kungafamiljen och fanns som vanligt på plats och fick en liten intervju med det nyförlovade paret.

Prinsessan Madeleine och Chris berättar att deras bröllop kommer att ske någon gång i början av sommaren. De kommer att gifta sig i Sverige, förmodligen i Stockholm, men de verkar inte helt ha bestämt sig för var det blir utan paret säger att de får se. Kan det möjligen vara Öland de har som alternativ? Det kommer i alla fall att bli ett fint sommarbröllop, berättar Chris som tycker att Sverige är underbart på sommaren.
Prinsessan Madeleine håller med om att bröllopet kommer att bli fantastiskt. "Vi ser båda entusiastiskt fram emot det". "Det har varit roligt att få så många gratulationer", tillägger Madeleine.
Chris tycker att det känns mycket bra att vara förlovad och är väldigt glad för att han har Madeleine. "Det är en underbar tid och jag är mycket glad". "Madeleine gör mig så fantastiskt glad", tillägger han.
Prinsessan Madeleine håller med om att allt känns bra och att även hon är mycket glad.

Chris ser ibland lite besvärad ut när det är fotografer på plats och det är sällan man ser honom le. Han känner sig ännu inte helt bekväm i rollen som offentlig. När det blir dags för fotografering under kvällen skojar Madeleine med Chris och säger: "Har du sett fram emot det här (att bli fotograferad)? Chris svarar: "Det kan jag inte säga att jag har, men jag klarar mig".


Finska tidningssidan MTV3 citerar Expressen här (på finska).

Bilder- Prinsessan Madeleine och Chris på Raoul Wallenberg Award- lehtikuva.fi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...