torsdag 22 november 2012

Prins Albert tog med dottern på gala tillsammans med Charlene

"En lycklig familj". Frau im Spiegel november 2012

När Princess Grace Awards 30-årsjubileum hölls i New York den 22 oktober bjöd Prins Albert på en stor överraskning. Hans dotter Jazmin fanns med och poserade för fotograferna tillsammans med honom och Charlene. Det är första gången de tre syns på en bild tillsammans. Brittiska tidningen Hello var först med att visa bilden i en artikel. Den här veckan har tyska tidningen Frau im Spiegel bilden på sitt omslag.

Prins Albert och Charlene har ännu inga egna barn, men Albert har sedan tidigare två barn som han har erkänt faderskapet för. Äldst är dottern Jazmin Grace Grimaldi, nu 20 år gammal.

Dottern Jazmin föddes den 4 mars 1992 i Palm Springs, Kalifornien, USA. Hennes mamma Tamara Rotolo hade en kort romans med Prins Albert under en semester i Frankrike. Först när Jazmin var 14 år erkände Prins Albert officiellt faderskapet. Han har själv sagt att han ville skydda dotterns identitet tills hon var gammal nog och därför inte tillkännagett detta tidigare.
Jazmin studerar vid Fordham University i New York. Det passade ju därför bra att hon mötte upp med sin pappa och styvmor när det besökte staden för att närvara vid Princess Grace Awards.

Prins Alberts andra barn är sonen Alexandre Coste, född 2003 och bosatt i Frankrike. Mamma till Alexandre heter Nicole Coste och kommer från Togo. När hon mötte Prins Albert var hon flygvärdinna på Air France.

Eftersom de två barnen är födda utom äktenskapet är de inte med i tronföljden. Däremot har de arvsrätt till Prins Alberts privata förmögenhet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...