tisdag 20 november 2012

Kate på omslaget av Point de Vue- och Prins Williams arbete inom RAF


Den franska tidningen Point de Vue har Hertiginnan Kate på sitt omslag denna veckan. Rubriken lyder "Bakom hennes leende. Kates ångest".

Den 11 november firades Remembrance Day, minnesdagen för de som stupat i strid. Prins William och Catherine deltog tillsammans med Drottning Elizabeth och flera medlemmar av den brittiska kungafamiljen och man lade ned en krans vid minnesmonumentet.
Kate vet hur det är att vara hustru till en man inom militären, menar tidningen Point de Vue med sin rubrik. All ensam väntan då Prins William varit ute på uppdrag som helikopterpilot i räddningstjänsten inom Royal Air Force. Ofta har han varit ute i hårda väderförhållanden för att rädda liv utanför Wales kust.
I början av förra året fick Kate vara själv under en period då Prins William var iväg under sex veckor stationerad på Falklandsöarna. Under tiden var Kate i London och utförde uppdrag både på egen hand och tillsammans med Drottningen. Ständigt leende och avslappnad, men saknade såklart Prins William.

Nästa år måste Prins William bestämma sig för om han ska förlänga sin tjänst inom RAF, ett uppdrag som annars går ut i september. Även om han tycker om sitt arbete som helikopterpilot så har Prins William i en tidigare intervju sagt att de kungliga uppdragen tar mer och mer av hans tid och att han inser att han nog snart får avsluta sitt arbete inom RAF. Hans farföräldrar Drottning Elizabeth och Prins Philip börjar bli äldre och den yngre generationen behövs för att ta över fler uppdrag. Dessutom har Prins William sagt att han och Kate planerar att bilda familj inom en snar framtid.
Snart flyttar de in i en nyrenoverad våning i Kensington Palace i London. De kommer även att ha sitt arbetskontor där tillsammans med Prins Harry. Tidigare har de haft sin bas i St James's Palace tillsammans med Prins Charles.

På tal om Prins Williams tjänst inom RAF, på tisdagen publicerade St James’s Palace och hertigparets nygjorda hemsida bilder som visar Prins Williams vardag på jobbet inom Royal Air Force med rubriken "En arbetsdag i Flyglöjtnant Wales liv". Inom det militära går Prins William under namnet William Wales.

Se bilder från Prins Williams arbete på RAF- DailyMail
A working day in the life of Flight Lieutenant Wales- dukeandduchessofcambridge.org
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...