tisdag 14 augusti 2012

Spanska Prinsessan Cristina på semster med familjen i Frankrike

Veckans nummer av spanska Hola

I år har spanska Prinsessan Cristina och hennes man Inaki Urdangarin inte semestrat på Mallorca som de brukar göra tillsammans med den övriga spanska kungafamiljen.. Efter åtalet mot Cristinas make för förskingring har paret valt att hålla en låg profil och inte deltagit i något som förknippas med den spanska kungafamiljen.

Till vardags bor familjen med sina fyra barn i Washington, USA, men de har ändå tillbringat sommaren i Europa. Prinsessan Cristina och Inaki har varit i Barcelona där de tidigare bodde, medan barnen åkte till mormor Drottning Sofia på Mallorca för att även träffa sina kusiner Felipe och Victoria samt moster Prinsessan Elena.

Nu senast har Prinsessan Cristinas, Inaki och barnen semestrat i Bidart i södra Frankrike tillsammans med familjen Urdangarin och då främst Inakis mor Claire Liebaert som blev änka tidigare i våras.
Familjen och släktingarna tillbringade dagarna på stranden där barnen badade och hade roligt med sina kusiner. Prinsessan Cristina och Inaki promenerade på stranden.
Det blev även kulturella utflykter under semestern då familjen i lördags besökte grottorna i Zugarramurdi som ligger i norra Spanien när gränsen till Frankrike.

Snart är det dags att resa tillbaka till Washington igen när sommarlovet för de fyra barnen är slut och skolorna börjar igen i slutet av augusti.

Prinsessan Cristina med barnen Juan, Pablo, Miguel och Irene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...