torsdag 12 juli 2012

Prinsessan Eugenie är klar med sin examen

Prinsessan Eugenie har tagit examen i engelska och konsthistoria vid Newcastle University, där hon har studerat de senaste tre åren. I onsdags hölls examensceremonin och den 22-åriga prinsessan fick ta emot sitt examensbevis tillsammans med sina studiekamrater. Precis som alla de andra hade Prinsessan Eugenie fått två platser till ceremonin och på plats fanns pappa Prins Andrew och systern Prinsessan Beatrice. Mamma Sarah Ferguson var frånvarande denna dag. Däremot har de båda föräldrarna gett ut ett gemensamt uttalande om dotterns studieresultat:
"Eugenie har jobbat oerhört hårt för att uppnå de här utmärkta resultatet och vi är otroligt stolta över vad hon har gjort. Hon har haft en underbar tid vid Newcastle University och har tyckt mycket om sin tid i North East."

Prinsessan Eugenie säger själv att hon är stolt över sin examen och att hon har haft roligt under sin studietid i nordöstra England. Speciellt har hon tyckt om att bo i ett hus tillsammans med sju andra flickor. "När du kom tillbaka var det alltid någon som lagade mat, någon som hälsade dig välkommen." 

Ännu så länge kommer Prinsessan Eugenie fortsätta med sina officiella uppdrag för kungahuset och sitt välgörenhetsarbete för Royal National Orthopaedic Hospital.

Se fler bilder i bildspelet:
Se fler bilder i DailyMail
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...