onsdag 11 juli 2012

Letizia och Felipe på bröllop i Italien när Letizias syster gifte sig


I helgen gifte sig Kronprinsessan Letizias syster Telma Ortiz med Jaime del Burgo.
Bröllopet hölls på ett lyxhotell vid kusten vid Tyrrenska havet i Italien, några mil från huvudstaden Rom. Letizia och Felipe hade åkt till Italien med sina två döttrar Leonor och Sofia för att delta i bröllopsfirandet. Omkring 30 gäster hade samlats, däribland Letizia och Telmas föräldrar Jesús Ortiz Álvarez och Paloma Rocasolano Rodríguez. Även Letizias farfar och mormor fanns med.

Bröllopsceremonin hölls i hotellets trädgård på lördagskvällen. På morgonen samma dag gick Kronprins Felipe och döttrarna Leonor och Sofia till stranden med Jaime del Burgo (brudgummen), Telmas dotter Amanda och Letizias styvmor Ana Togores. Senare åt hela familjen lunch på hotellets terrass. 

Bilder i tidningen Semana visar Felipe och Letizia som äter lunch på hotellets terrass. Brudparet överst på omslaget är inte Telma och Jaime utan några andra spanska kändisar som nyss gift sig.

Lördagens bröllop var det andra för Telma Ortiz och Jaime del Burgo. Redan den 11 maj i år hölls det en vigselceremoni vid klostret Leyre i Navarra i Spanien. Detta för att påskynda vissa papper och visum som behövdes för att Telma och dottern Amanada skulle kunna flytta med Jaime till USA. Från ett tidigare förhållande har Telma dottern Amanda född 2008. Vid bröllopet i maj som bestämdes hastigt, närvarade endast dottern Amanda och Jaimes föräldrar. Vid helgens bröllop fick alla familjemedlemmarna möjlighet att delta i firandet.

Telma och Jaime gifte sig redan den 11 maj vid en mindre ceremoni i Spanien. Då var Telma klädd i en vit kostym och gick på kryckor efter en skada.


Telma Ortiz Rocasolano är född den 25 oktober 1973. Hon har läst ekonomi vid Universitetet i Barcelona och arbetar med ekonomi för "Läkare utan gränser". Hon har en dotter, Amanda född 28 mars 2008, med sin före detta sambo Enrique Martín-Llop.

Länkar till bilder från helgen i Italien här:
http://royaldish.com/index.php?topic=11205.0
http://members5.boardhost.com/Infanta/msg/1342003583.html
http://members5.boardhost.com/Infanta/msg/1342007168.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...