lördag 21 juli 2012

Kate i halsband från Cartier för en halv miljon

Daily Express 20 juli 2012
Hertiginnan Catherines dyra halsband finns på framsidan av fredagens Daily Express.
I torsdags besökte Catherine en fotoutställning med OS-anknytning på The National Portrait Gallery i London. Den blå klänningen kom från Stella McCartney som även designat Team GBs lagkläder för OS och kostar 515 pund (ca 5600 kronor).
Guldhalsbandet med diamantbesatta ringar kommer från Cartier och kostar 49 000 pund, en halv miljon kronor. Även om smycket med ringarna associerar till OS-loggan så är det inte designat i samband med det.
En talesperson från St James’s Palace vill inte kommentera kostnaden för halsbandet, men säger att halsbandet är Kates personliga som hon har haft ett tag. "Det är inget officiellt OS-smycke, men det passade att bära det", säger man från St James’s Palace enligt Daily Express.

Snart startar OS i London och Hertiginnan Catherine, Prins William och Prins Harry kommer att vara på Buckingham Palace på torsdag när den olympiska facklan anländer dit. De förväntas också delta tillsammans med Drottning Elizabeth dagen efter när det hålls en mottagning för utländska statschefer på slottet i samband med OS-invigningen.
Som olympiska ambassadörer kommer alla tre att stötta det brittiska laget, följa tävlingarna och besöka OS-byn.

Mer om Kates besök på National Portrait Gallery här
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...