måndag 25 juni 2012

Prins William firade sin 30-årsdag med Kate och vänner i Wales

Den brittiska tidningen The Sun avslöjar nu hur Prins William firade sin 30-årsdag. Firandet skedde i Prins William och Kates hem i Anglesey i norra Wales tillsammans med brodern Prins Harry och de närmsta vännerna. Allt som allt var de tolv personer, däribland Prins Williams barndomsvänner Thomas van Straubenzee, Harry Aubrey-Fletcher och David Jardine Paterson.

Kate hade ordnat en överraskning till William och bokat en åktur för honom med en stor gummiring efter en motorbåt. Tyvärr blev inte vädret så soligt och somrigt som Kate hade hoppats på när väl födelsedagen inföll förra torsdagen. Prins William fullföljde ändå det hela trots regn och kalla vindar. Kate, Harry och kompisgänget stod på stranden och skrattade när Prins William for på gummiringen efter den snabba båten över vågorna. Vid ett tillfälle tappade William taget och flög iväg i vattnet.
När William sedan hade torkat sig åkte hela gänget hem till William och Kates hyrda hus i Anglesey där de firade 30-årsdagen med mat och dryck.

Veckans Hello Canada
Även om Prins William inte firade sin 30-årsdag med någon storslagen fest, så fick han ändå ett par dyrbara presenter. Av farmor Drottning Elizabeth fick Prins William en av stugorna på Drottningens privata egendom Sandringham i Norfolk. Varje år firar den brittiska kungafamiljen jul på Sandringham och förra julen var den första som Prins William och Kate firade där tillsammans. Nu har de ett eget hus att bo i under besöket, som de kommer att få tillgång till senare i år.

I och med 30-årsdagen fick Prins William tillgång till sin arvsfond från sin mamma Prinsessan Diana, som värderas till ca 10 miljoner pund. Tidningen The Mirror skriver att William och Kate letar efter ett hus ute på landet som de kan flytta till när de lämnar Anglesey i Wales. 5 miljoner pund får huset kosta och ska gärna ligga på nära avstånd mellan London, Prins Charles lantegendom Highgrove och Kates föräldrar i Berkshire. De 10 miljoner punden kommer väl till pass för detta ändamål.

Veckans Hola Mexico

Veckans Hello
Läs mer:
The Sun- Wet Wills, Prince dragged behind boat for 30th
Mirror- William and Kate are house hunting for a new £5million pad
Daily Mail- Queen gives William a cottage at Sandringham
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...