torsdag 1 mars 2012

Prinsessan Madeleine är tillbaka i Sverige

Prinsessan Madeleine är nu tillbaka i Sverige igen och har träffat sin nyfödda systerdotter Estelle.

Det var tidigt på onsdagsmorgonen som Prinsessan Madeleine anlände till Arlanda flygplats efter att ha lämnat New York under tisdagseftermiddagen lokal tid. Hon reste ensam och hade bara sin hund, Jack Russell terriern Zorro, med sig i en hund-väska.
Norska tidningen Dagbladets USA-reporter fanns av någon anledning på plats på Newark-flygplatsen när Prinsessan Madeleine var där för att ta flyget hem till Stockholm. Han fick då möjlighet att ställa några frågor till henne.

- Hur känns det att bli moster?
-Jättebra. Jag ser verkligen fram emot att få komma hem och träffa min syster och min familj.

-Varför är det först nu som du åker hem?
-Jag har haft åtaganden här, men nu blir det skönt att komma hem och få träffa den nyfödda.

Efter att ha anlänt med flyget till Arlanda åkte Prinsessan Madeleine direkt till sin våning i Kungliga Hovstallet. Här stannade hon fram till lunchtid för att komma på plats igen och vila upp sig efter resan. Hon sågs sedan köra sin bil till Haga slott för att hälsa på sin syster Kronprinsessan Victoria och den nya lilla familjemedlemmen Prinsessan Estelle.

Hur länge Prinsessan Madeleine nu stannar i Sverige är inte känt, men eftersom hon har tagit med sig sin hund Zorro så har hon kanske planer på att stanna ett tag i alla fall.Se artikel och bilder i Norska Dagbladet
Bilder- Madeleine anländer till Stockholm Arlanda
Fler bilder här
Bilder på PurePeople.com
Aftonbladet
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...