fredag 2 mars 2012

Drottning Elizabeth, Camilla och Catherien besöker Fortnum & Mason

Från Daily Mail


Varuhuset Fortnum & Mason på Piccadilly  i London fick på torsdagen besök av tre generationer ur det brittiska kungahsuet. Drottning Elizabeth, Hertiginnan Camilla och Hertiginnan Catherine gjorde ett gemensamt besök.

De tre kungliga damerna matchade varandra i valet av kläder och hade alla tre klätt sig i blått, fast i olika nyanser. De hade alla olika längd på klänningarna och höjd på klackarna som passade för deras respektive ålder på 85, 64 och 30 år.
Catherine, som brukar klä sig i brittisk design, hade frångått traditionen och hade på sig en blå kappa från det italienska märket M Missoni och skor från Rupert Sanderson. På kappans slag hade hon fäst en gul påsklilja för att hedra St Davids day.

Kungligheterna fick en rundtur på varuhusets matavdelning innan de deltog vid ett teparty tillsamman med 150 av varuhusets anställda. Drottning Elizabeth invigde sedan Mason Diamond Jubilee Tea Salon genom att avtäcka en plakett.
De tre damerna blev även visade utbudet av Diamant-jubileumsprodukter och medan Catherine fick lära sig mer om Fortnum & Masons berömda te, tittade Drottningen på honung och inläggningar och Camilla fick en titt i konditoriet.

Se bilderna här på Daily Mail
Fler bilder från dagen finns här
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...