lördag 18 februari 2012

Prinsessan Madeleine och Chris flyttar ihop i New York

Prinsessan Madeleine blir sambo i New York, avslöjade tidningen Expressen i torsdags och nu finns nyheten även i Aftonbladet.
Madeleine och pojkvännen Chris O'Neill har under en längre tid letat efter en gemensam lägenhet och nu har det hittat en fyrarummare i ett av New Yorks mest exklusiva områden. Om två veckor flyttar de in. Prinsessan Madeleine har nu tagit ännu ett steg mot sitt nya liv i New York där hon verkar bli kvar.

I helgen gifter sig en av Prinsessan Madeleines vänner i Stockholm och både Madeleine och Chris är inbjudna, men har tackat nej. De hinner inte på grund av flytten. Däremot kommer Madeleines ex-fästman Jonas Bergström och hans nya flickvän till vännernas bröllop.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill träffades hösten 2010 genom gemensamma vänner. I januari 2011 upptäcktes deras förhållande då en spansk turist filmade deras lunchträff på den exklusiva restaurangen Boat House i Central Park. De har sedan dess setts semestra ihop under sommaren i Italien, Schweiz och Österrike där de besökte Amadeusfestivalen i Salzburg. Vid nyår sågs de på skidsemester i Schweiziska Verbier.

Prinsessan Madeleine överraskade alla när hon tog med sig pojkvännen Chris på ett officiellt kungligt uppdrag i New York i slutet av januari. Madeleine närvarade då vid en konsert med Lilla Akademien på Carnegie Hall och Chris fick följa med som sällskap.
Inga jobbuppdrag är ännu inplanerade för Prinsessan Madeleine i Sverige utan hon arbetar för Drottning Silvias välgörenhetsorganisation Childhood i New York på obestämd tid.


Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill i Salzburg i augusti 2011 på Amadeusfestivalen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...