tisdag 17 januari 2012

Prins Carl Philip som prisutdelare på Idrottsgalan 2012

På måndagskvällen hölls Svenska Idrottsgalan 2012 i Globen Arena i Stockholm och Prins Carl Philip var en av prisutdelarna. Han delade ut Radiosportens Jerringpris som i år gick till ryttaren Rolf-Göran Bengtsson som blev EM-guldmedaljör i hästhoppning i Madrid i höstats.
Prins Carl Philip anlände till Globen tillsammans med Riksidrottsförbundet ordförande Karin Mattsson Weijber som han även satt tillsammans med under middagen.

Det var även tänkt att Prins Daniel skulle varit med på idrottsgalan och delat ut ett pris men han lämnade i sista stund återbud eftersom han hade blivit magsjuk. Daniel som själv är mycket idrottsintresserad hoppades ändå på att kunna gå på galan och avvaktade därför med ett besked in i det sista, säger hovets informationschef, men han var helt enkelt för sjuk för att kunna sitta med på en middag så länge.

Skidåkerskan Anna Haag skulle ha haft Daniel som sin bordsherre vid honnörsbordet och säger att hon såklart är besviken över att han inte kunde komma, men samtidigt glad att han inte gjorde det med tanke på smittorisken. Anna och hennes skidkollegor är mitt inne i en intensiv tävlingsperiod och har såklart ingen lust att riskera att bli sjuka.


Se bilder på Prins Carl Philip från Idrottsgalan här

Om Idrottsgalan på Kungahuset.se

Alla vinnarna på idrottsgalan- Expressen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...