söndag 22 januari 2012

Kronprinsessan Mette-Marit har börjat twittra

Nu finns Kronprinsessan Mette-Marit på Twitter. Sedan tidigare har det norska Kronprinsparet ett officiellt Twitter-konto, men nu har Mette-Marit skaffat sig ett personligt där hon twittrar helt själv. Att det är den äkta Prinsessan Mette-Marit bakom sidan bekräftar Kronprins Haakon på parets officiella twitter-sida där han skriver att frun har fått en egen twitter: "KPH: Nå har kona fått egen twitter. Følg henne her @CrownPrincessMM"

Kronprinsessan Mette-Marits twittersida pryds av en bild på henne själv i den grå klänningen från Valentino och runt omkring finns bilder på fjärilar, något som Mette-Marit säger sig vara förtjust i.
Mette-Marit beskriver sig själv på mikrobloggen twitter som "Proud mother of three & dedicated bookworm" (Stolt mor till tre och hängiven bokmal)Redan nu har Mette-Marit över 15 000 följare på sin Twitter och en av de första att hälsa henne välkommen var Norges statsminister Jens Stoltenberg som skriver: "Välkommen på Twitter". Mette-Marit svarar: "Tusen Tack! Ha en fin helg! Här är det födelsedagsfirande av världens finaste prinsessa!"
Mette-Marit har också ett inlägg till dottern Prinsessan Ingrid Alexandra som fyllde 8 år den 21 januari: "For Ingrid on her birthday" med en länk till en dikt.

Kronprinsessan Mette-Marits Twitter finns här:

Kronprins Haakon skriver på Kungliga hovets Twitter:
KPH: Nå har kona fått egen twitter. Følg henne her @CrownPrincessMM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...