fredag 9 september 2011

Sofia Hellqvists träff med Daniel och kommentaren om Prinsessan Madeleine

Prins Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist har hittills hållit en låg profil och varken gett någon kommentar eller synts på offentliga tillställningar tillsammans med någon ur kungafamiljen. Men den här veckan har hon synts en hel del.
Prins Carl Philip och 26-åriga Sofia har varit ett par i två år och är numera skrivna på samma adress på Kungliga Djurgården i Stockholm. I somras var Sofia med kungaparet på Franska Rivieran och på bröllop i Paris.


I tidningarna har det skrivits om att det är en konflikt mellan Prinsessan Madeleine och Sofia. Nu har Sofia kommenterat den påstådda konflikten. Till Aftonbladet säger hon om Madeleine: "Vi kommer bra överens. Jag tycker att Madeleine är en stark och fin person". När hon får frågan om det har varit någon dramatik mellan dem svarar hon: " Absolut inte, så har aldrig varit fallet".




Sofias vecka i offentligheten började i lördags då hennes välgörenhetsorganisation Project Playground presenterade sitt arbete på Fotografiska museet i Stockholm. På väggarna satt bilder av barnen i projektet som bedrivs i Sydafrika. Prins Carl Philip hade hjälpt Sofia och hennes medarbetare Frida Westberg att hänga upp tavlorna berättar Sofia för Svensk Damtidning som fick en intervju med henne. Prins Carl Philip var också kvar för att lyssna på presentationen.

Dagen efter är Sofia bjuden till Operaterrassens festvåning, mittemot Stockholms slott, för att lyssna på ett föredrag om den svåra situationen i Afrika. På plats för att lyssna finns också Prins Daniel och när föredraget är slut reser han sig för att gå och hälsa på Sofia med en kram.

På tisdagen firade Make Up Store 15 år med en jubileumsvisning på Globen Annexet där bl.a Maria Monatazami bjöd på show. Sofia Hellqvist var där för att ta emot en check på 500 000 kr till Project Playground som Make Up Store har haft ett samarbete med. Sofia tog emot priset i en röd Marlene Birger-klänning och Prins Carl Philip fanns på plats även denna gång.

Bilderna på Daniel och Sofia
Sofia i Svenska Damtidning
Bilder från Make Up Stores jubileum

Tidningen Expressen den 6 september:
Länkar till:
Aftonbladet
Klick!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...