söndag 28 augusti 2011

Sarah Ferguson och döttrarna på bröllop i Rom

I helgen gifte sig den brittiska miljadärsarvtagerskan Petra Ecclestone med James Stunt i Italien. Petra är dotter till den 81-åriga brittiska Formel 1-bossen och mångmiljardären Bernie Ecclestone. Bröllopet hölls på slottet Castello Odescalchi i Rom, samma slott som skådespelaren Tom Cruise och Katie Holmes gifte sig på 2006.
Några av gästerna på 23-åriga Petras bröllop var Prins Andrews ex-fru Sarah Ferguson och döttrarna Prinsessorna Eugenie och Beatrice med pojkvännen Dave Clark. Jet-set kändisen och Hiltonarvtagerskan Paris Hilton var också där med sin syster Nicky och föräldrarna Rick och Kathy Hilton.

På bröllopsdagen bar Petra en bröllopsklänning från Vera Wang och åkte till vigseln tillsammans med sin pappa i en vit Rolls Royce. Bröllopet beräknas ha kostat åtskilliga miljoner pund. I kyrkan sjöng Andrea Bocelli och på kvällen uppträdden Black Eyed Peas, Eric Clapton och David Guetta.
LBD=Little Black Dress
                      
Sarah och Beatrice hade båda valt färgstarka, ceriserosa klänningar medan Eugenie valde svart.


Från Daily Mail.





Under lördagen hann Prinsessan Beatrice och hennes pojkvän Dave Clark med att se sig om i Rom. Kanske är det de som är näst på tur att gifta sig?





Daily Mail - Bilder på prinsessorna och Beatrice och Daves promenad i Rom
Bilder av bröllopsgästerna
Bildspel i Hola på gästerna på fredagens middag
Fler bilder från Popsugar
Om bröllopet + bilder i Daily Mail
Aftonbladet
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...