söndag 7 augusti 2011

Prinsessan Madeleines sommar

Prinsessan Madeleine har hållt en ganska låg profil i sommar, men synts till lite då och då. Hon kom hem till Sverige lagom till nationaldagen den 6 juni. Några dagar efter det deltog hon tillsammans med Drottning Silvia i ett styrelsemöte med Childhood på slottet i Stockholm. Den 10 juni fyllde hon år och firade med vänner och familjen. Aftonbaldet visar en bild på Madeleine som firar sin födelsedag med en cigarett och några vänner utanför ett café i Stockholm. Mot slutet av juni flög Madeleine till London med några vänner för att fira en kompis möhippa.
Expressen visar en bild på Madeleine i ett Ryanairplan.

 Madeleine på bröllopet i Monaco.
 
I början av juli var det dags för bröllopet i Monaco och hela den svenska kungafamiljen var bjuden. Madeleine och Carl-Philip fick båda lämna sina respektive hemma och ha varandra till sällskap. Efter vistelsen i Monaco bar det av till Paris med familjen och Madeleine sågs för första gången på bild tillsammans med Carl-Philips flickvän Sofia. Kungafamiljen var bjudna till kusinen Patrick Sommerlaths bröllop i Versailles. Den 14 juli firade Kronprinsessan Victoria sin födelsedag i Borgholm och Madeleine var med där. Några dagar tidigare hade pojkvännen Chris synts till i Stockholm tillsammans med Madeleine. Expressen fick bilder av paret när de kom ut från en restaurang på Blasieholmen och sedan kördes till Madeleines våning på Östermalm.

För någon vecka sedan skrev Aftonbladet att Madeleine och Chris semestrade i St Moritz i Schweiz och nu skriver Expressen att de befinner sig i Salzburg i Österrike där det pågår en musikfestival med klassisk musik som Chris mamma Eva Maria O'Neill har del i. Expressen har tagit en bild på Madeleine och Chris som solar på en träbåt ute på en sjö.

Tidigare i sommar kunde man på hovets hemsida läsa om Madeleines arbete för Childhood och om hennes planer på att återvända till New York till hösten. Snart är sommaren slut och Madeleine lär nog vara på väg mot arbetet, Chris och New York igen.

Förra sommaren besökte Chris också Stockholm och träffade Madeleine och hennes vänner utanför en restaurang. Se bildspelet nedan:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...