onsdag 17 augusti 2011

Kronprinsessan Victoria väntar barn

Det har spekulerats ett tag, ända sedan Kronprinsessan Victoria och Daniel gifte sig den 19 juni förra året, men idag kom nyheten att Victoria väntar barn. Hovet meddelade nyheten på sin hemsida strax efter 15.00. De skriver att barnet väntas i mars och att den blivande modern mår bra och kommer att fullfölja sitt program i höst som planerat.
Idag deltog Victoria i prisutdelningen 'Årets svensk i världen' på Grand Hotel i Stockholm. Då hade nyheten  ännu inte kommit ut och det var såklart planerat att släppa nyheten efteråt annars hade Victoria blivit fullständigt attackerad med frågor, nu kunde hon sköta sitt uppdrag i lugn och ro.
Nyheten är nu först på alla svenska nyhetssiter och både Aftonbladet och Expressen sänder live från slottsbacken. De väntar spänt på att få se en skymt av Victoria och Daniel.
Det spekuleras också redan i vilket kön och vilket namn barnet ska få. Spelbolagen har redan tagit fram oddsen. Lägst odds är det för Gustav och Oscar som pojknamn och Désirée och Kristina som flicknamn. Jag kan nog hålla med om Gustav och Oscar men flicknamnen tror jag inte på.
"Alla i familjen gläds åt beskedet", säger hovets informationschef till Aftonbladet. Det är såklart jätteroligt för Victoria och Daniel och samtidigt skönt att slippa den press som de kanske har känt med alla spekulationer i tidningar. Grattis!

Bildspel från Victorias sommar:
Bilderna i bildspelet:
Invigning av bröllopslindarna i Borgholm 13 juli. Victorias födelsedag på Solliden,Öland 14 juli. Bröllop i Monaco 2 juli. Victoriadagen i Borgholm, Öland 14 juli.

Länkar till:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...