söndag 31 juli 2011

Bröllopsmode

På gårdagens bröllop valde Catherine att återanvända sin kappa i guldbrokad som hon har använt på två tidigare bröllop, enligt Daily Mail. Första gången var 2006 då Camillas dotter Laura Parker Bowls gifte sig och andra gången 2010 på ett bröllop i St Andrews. Även klänningen som hon bar under kappan har hon använt vid flera tillfällen tidigare. Skor och väska från brittiska märket LK Bennett är också en favorit i garderoben.
Se mer mode från bröllopet på Daily Mail 


På fredagen bjöd Zara och Mike på cocktailparty på båten Royal Britannia och då passade Catherine på att återanvända en annan av sina klänningar. Den gröna klänningen från Diane von Furstenberg fanns med i bagaget på Kanadabesöket och användes på ett gardenparty hos den brittiske generalkonsuln i Los Angeles.
Nu kom den till nytta igen tillsammans med en svart clutch-väska från Anya Hindmach som också brukar få hänga med.



Hur såg då bruden ut? Till sin håruppsättning hade Zara valt en tiara som tillhör hennes mamma Prinsessan Anne. Anne har i sin tur fått den av sin mamma, Drottning Elizabeth. Tiaran kommer ursprungligen från Prins Andrew av Grekland och har gått i arv.


Brudklänningen var klassisk i elfenbensvit siden med axelband av tyll, designad av Stewart Parvin som är drottningens favoritdesigner.


Se fler bilder på gästernas kläder och från bröllopet i Daily Mail som har ett fint reportage här:Daily Mail
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...