söndag 16 juni 2013

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill hälsar från sin smekmånad på Seychellerna

Prinsessan Madeleine/Facebook
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är på smekmånad på Seychellerna i Indiska Oceanen där de bor i en privat villa på 500 kvadratmeter på en av öarna. Samma plats som Prins William och Catherine valde att åka till på sin smekmånad 2011.

Nu har tidningen Expressen fått reda på Chris och Madeleines resmål och även tagit bilder på paret när de solar och går på stranden. I ett inlägg på Facebook fördömer Prinsessan Madeleine detta tilltag och skriver:

”Vi fortsätter att tacka alla för kärleksfull värme och lyckönskningar kring vårt giftermål. Ledsamt nog har den svenska tabloidpressen tagit på sig att förstöra vårt privatliv genom att publicera privata fotografier på oss i sina tidningar i dag. Det enda vi önskar är att vårt privatliv respekteras, om så bara under de här dagarna”.

Prinsessan Madeleine passar även senare på att besvara kvällstidningens bildpublicering med att lägga ut en egen bild på sig själv i solklänning och hatt där hon står vid strandkanten och skriver: "Njuter av det fridfulla havet........"

Prinsessan Madeleine/Facebook

Expressen 14 juni 2013.

Expressen 15 juni 2013.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...