tisdag 17 juli 2012

Kunglig norsk familjesemeter på Korsika

"Drottning Sonja (75)  i storform på familjesmeter"-  Senaste numret av norska Se og Hör

Efter  att ha firat Drottning Sonjas födelsedag i början på juli, gavs sig hela den norska kungafamiljen iväg på en gemensam semester till Medelhavet. De åkte med kungens skepp K/S Norge för att sola och bada längst kusten vid den franska semesterön Korsika. Efter Korsika ska kungaskeppet ha seglat vidare till grannön Sardinien. Ombord fanns Kung Harald och Drottning Sonja, Kronprinsparet Haakon och Mette-Marit med sina tre barn samt Prinsessan Märtha Louise och hennes tre döttrar.

Panorama över Korsika. Foto:Wikipedia
Kungafamiljen sågs sola och bada på en strand, Mette-Marit i svart bikini och hatt, Haakon i stormönstrade badshorts. Kung Harald satt i en strandstol under ett parasoll i shorts och vilade. Det blev också en del paddlande och flytande på surfbrädor för de flesta av dem. Det blev även bad ifrån skeppet, Märtha Louises äldsta dotter Maud Angelica sågs hoppa i havet från båten. Kungligheterna gick även i land vid en hamn där de promenerade i byn och Drottning Sonja och Prinsessan Märtha Louise sågs äta varsin glasstrut.

I måndags var hela kungafamiljen tillbaka i Norge igen efter semesterresan. Om några dagar, den 22 juli, ska den norska kungafamiljen delta i minnesdagen med minnesgudstjänster för förra årets attentat i Oslo och Utøya.


"Sonja och Harald tog med familjen till Medelhavet"- Norska Se og Hör Weekend
Fler bilder på Royaldish.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...