fredag 12 augusti 2016

Veckans tidningsomslag

De nordiska veckotidningarna från Sverige, Norge och Danmark berättar om den senaste veckans nyheter i den kungliga världen.


Svensk Damtidning: Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia har varit i Båstad. Prinsessan Sofia deltog vid Gränslösa Möten och seminariet En hållbar utveckling med efterföljande välgörenhetsmiddag. Prins Carl Philip och Prins Alexander var också med i Båstad och medan Sofia deltog i seminariet under dagen gick Prins Carl Philip barnvagnspromenader med lille Alexander.


Norska Se og Hör: Nyheten om att Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn ska skiljas överraskade förra fredagen. Det norska hovet gick ut med ett pressmeddelande om skilsmässan.
"Det är obeskrivligt sorgligt för oss båda att upptäcka att vägen framåt inte går ihop på det sätt som den brukade. Vi har, som så många andra vuxit isär - till platser där vi inte längre kan mötas som vi gjorde förr. Det är fruktansvärt att uppleva att det inte finns något mer vi kan göra. Att vi har försökt allt under en lång tid och att vi ändå inte kan mötas som vi gjorde tidigare, gör det omöjligt för oss att fortsätta", säger Märtha Louise om skilsmässan. Paret kommer att ha gemensam vårdnad om sina tre döttrar.


Danska Billed Bladet: Kronprins Frederik och Kronprinsessan Mary har varit i Brasilien för att följa det danska landslaget i OS i Rio. De har träffat de danska atleterna i OS-byn och även flera deltagare från det Australienska landslaget eftersom Australien är Marys hemland. Prins Joachim och Prinsessan Marie och de fyra barnen var först på plats i Rio och har också följt OS på plats.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...