torsdag 21 april 2016

Ny bild på Drottning Elizabeth och hennes barnbarnsbarn


Drottning Elizabeth fyller 90 år idag och i samband med födelsedagen släpper det brittiska hovet en ny bildserie på drottningen. Fotona är tagna av den amerikanska fotografen Annie Leibovitz på Windsor Castle precis efter påsk.

En av bilderna visar Drottning Elizabeth med sina två yngsta barnbarn och sina fem barnbarnsbarn. Lady Louise och James med titeln Viscount Severn är barn till Prins Edward och Grevinnan Sophie. Mia Tindall som håller drottningens väska, är dotter till Zara och Mike Tindall. Savannah och Isla Phillips är döttrar till drottningens äldsta barnbarn, Peter Phillips och hans fru Autumn. I drottningens knä sitter hennes yngsta barnbarnsbarn, Prinsessan Charlotte och jämte henne Prins George, barn till Prins William och Hertiginnan Catherine.

De andra två bilderna visar drottningen tillsammans med fyra av sina älskade hundar Willow, Vulcan, Candy och Holly, samt en bild av Drottning Elizabeth och hennes dotter Prinsessan Anne i soffan i White Drawing Room på Windsor Castle.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...