fredag 11 september 2015

Bröllop för Prinsessan Charlenes bror

Från den franska tidningen Paris Match.

Prinsessan Charlenes yngre bror Gareth Wittstock har gift sig med sin fästmö Roisin Galvin. Bröllopet hölls på Grand Hotel Cap Ferrat i Frankrike och Prinsessan Charlene och Prins Albert fanns på plats. Vigselceremonin hölls i hotellets trädgård.

Svenska modellen Victoria Silvstedt var en av gästerna och berättar om bröllopet på sin blogg. "Så vackert. En intim ceremoni i trädgården, bruden Roisin var så vacker att jag fick gåshud!!". Efter vigselceremonin bjöds det på middag, långa tal och dans till tidig morgon, skriver Victoria. Hon avslöjar även att gästerna var förbjudna att fotografera på bröllopet eftersom Prins Albert och Prinsessan Charlene skulle komma med sina barn och en känd tidning hade fått exklusivitet på bilderna från bröllopet.

Gareth Wittstock och Roisin vigdes redan i torsdags vid en borgerlig ceremoni i stadshuset i Monaco. Den religiösa vigselceremonin i Frankrike hölls sedan på fredagen tillsammans med familj och vänner. Paret har den snart 2-åriga dottern Kaia-Rose tillsammans.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...