onsdag 1 juli 2015

Prins Charles och Hertiginnan Camilla höll auktion för The Elephant Family


Prins Charles och hertiginnan Camilla var på tisdagen värdar för en välgörenhetsauktion som hölls på Lancaster House i London. Auktionen hölls till förmån för organisationen The Elephant Family som arbetar för att bevara den asiatiska elefanten. Organisationen har grundats av Camillas bror, Mark Shand, som gick bort i en olycka förra våren.

Bland det som auktionerades ut fanns 20 färgglada rickshaws, små indiska taxibilar, som specialdesignats av bland annat Diane von Furstenberg, Carolina Herrera, Matthew Williamson och Mulberry. Senare i år kommer tävlingen 'Travels To My Elephant' hålls i Indien där olika lag tävlar med rickshaws i ett lopp där man kör 50 mil genom Indien. Prinsessan Eugenie och hennes syster Prinsessan Beatrice kommer att delta i tävlingen som körs i november. Prinsessan Eugenie fanns därför hon även på plats på Lancaster House tillsammans med Prins Charles och Camilla. Även Camillas syster, Annabel Elliot deltog liksom Camillas son Tom Parker Bowles och flera av hennes syskonbarn. Annabel Elliot fanns också med som designer till en av de små bilarna som auktionerades ut.
Hertiginnan Camillas syster, Annabel Elliot och Prinsessan Eugenie.


Prins Charles och Camillas systerson, Ben Elliot. Ben Elliot kommer att delta i 'Travels to my Elephant' som körs i Indien senare i år.


Camillas son, Tom Parker Bowles med sin fru Sara.


Ben Elliot med sin fru Mary-Clare och i mitten Mark Shands dotter Ayesha Shand.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...