tisdag 14 juli 2015

Prins Carl Philip och Sofias turné på Västkusten

Foto: kungahuset.se

Prins Carl Philip och Sofia har kommit hem från smekmånaden på Fiji och har tillbringat den senaste veckan på Västkusten. Prins Carl Philip tävlade i helgen i STCC-racet i Falkenberg där han vann. Både Prinsessan Sofia och Kung Carl Gustaf fanns på plats för att heja och gratulera till segern. Sofia hade även med sig parets hund Siri.

Prinsparet reste sedan vidare till Båstad där tennisveckan har dragit igång. De har både synts på läktaren för att följa tennisturneringen och på musikfestivalen Summer On. De har även varit på nattklubben Pepe's Bodega tillsammans med vänner och ätit lunch på Hamnkrogen i Båstad.

I måndags befann sig Prins Carl Philip och Sofia i Göteborg där Gothia Cup har startat. Ungdomslag från hela världen tävlar där i en stor fotbollsturnering. Sofia och Prins Carl Philip fanns på plats för att heja på det sydafrikanska laget Project Playground FC som vann sin match.

På tisdag kommer de att befinna sig på Solliden på Öland där Kronprinsessan Victoria firar sin födelsedag. Under tisdagskvällen deltar de i firandet av Kronprinsessan på Borgholms idrottsplats.

Bilder från STCC-racet finns här.


July 12,2015 Prince Carl Philip and Sofia in Båstad
Posted by Prince Carl Philip of Sweden- Fans & Friends on den 12 juli 2015
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...