torsdag 9 juli 2015

Prins Albert och Prinsessan Charlene berättar om tvillingarna i ny intervju


Prins Albert och Prinsessan Charlene berättar om sina tvillingar i en intervju som bland annat publicerats i den franska tidningen 'Point de Vue' och brittiska 'Hello Magazine'. Paret har fotograferats med tvillingarna Jacques och Gabriella vid poolen i furstepalatsets trädgård.

Det är nu sju månader sedan Prins Jacques och Prinsessan Gabriella föddes. "De är fantastiska, säger Prins Albert om sina tvillingar. "De har börjat röra sig runt en hel del nu och kan nästan krypa", berättar han. "De är väldigt alerta och nyfikna på det som finns runt dem".

Jacques och Gabriella är inte enäggstvillingar och därför lätta att skilja åt. Man kan se att Jacques liknar mamma Charlene mest och att Gabriella har fått drag av pappa Prins Albert. De har olika personligheter, berättar Prins Albert. Gabriella är lite lugnare medan Jacques är mer aktiv.

Prins Alberts enda bekymmer är att han inte har så mycket tid som han skulle vilja till att umgås med sina tvillingar eftersom han jobbar så mycket. "Jag får träffa dem sent på kvällen eller tidigt på morgonen vilket inte är lätt". "När de vaknar brukar jag försöka att vara med dem och leka lite och om jag är hemma på kvällen så matar jag dem med nappflaska och byter blöjor." Prins Albert hoppas att han kan organisera om lite så att han kan få mer tid att umgås med dem över sommaren.

I juli månad firar Prins Albert att det är tio år sedan han tog över tronen i Monaco. Prins Albert och Charlene firar även fyra år som gifta. Den 25 juli gifter sig även Prins Alberts systerson, Pierre Casiraghi med sin fästmö, Beatrice Borromeo med Prins Albert och Charlene som värdpar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...