söndag 26 juli 2015

Bröllop i Monaco- Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo har gift sig


I lördags hölls det bröllop i Monaco för Prins Alberts systerson Pierre Casiraghi och hans fästmö Beatrice Borromeo. Bruden sågs anlända i en vit Bentley till furstepalatset strax innan klockan 11.30 på lördagsförmiddagen. Den borgerliga vigselceremonin hölls sedan i palatsets trädgård dit 70 av parets närmaste familj och vänner var inbjudna. Därefter hölls det ett garden party vid palatset dit betydligt fler gäster var inbjudna. Festen arrangerades av Prins Albert som hade lovat paret en sommarfest i picknick-stil med lokal folkmusik.

Beatrice Borromeos bröllopsklänning var designad av modehuset Valentino och skapad av dess chefdesigners Maria Grazia Chiuri och Pierpaolo Piccioli. Klänningen var ljusrosa med en lång cape i silk ciffong, en haute couture-klänning speciellt skapad för Beatrices bröllop.

Lördagens bröllop var det första av två för Pierre och Beatrice. Den 1 augusti hålls den religiösa vigselceremonin i Italien som är Beatrices hemland. Bröllopsgästerna kommer då att flygas till familjen Borromeos egen ö i Lake Maggiore.


Monaco-Matin 26 juli 2015

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...