lördag 18 oktober 2014

Prins Carl Philip hyllas för sin medverkan i Hellenius hörna

Foto:kungahuset.se

Prins Carl Philip har får mycket uppmärksamhet för sitt deltagande i säsongspremiären av 'Hellenius hörna'. Efter fredagskvällens program hyllas han nu på sociala medier för sin ödmjukhet och charm.

Prins Carl Philip berättade om sin kamp mot dyslexin och hur det kan påverka både läsning, tal och skrift. Han berättade även om hur jobbigt det var när han blandade ihop siffrorna på Idrottsgalan 2013 och därefter blev uthängd i media som okunnig och dum. Hans första tanke var att aldrig mer utsätta sig för samma sak, men året efter tog han revansch på samma gala och kända att han visade att det går att ställa sig upp och bli bättre.

Under programmet pratade Prins Carl Philip även om sin blivande fru, Sofia Hellqvist och hur det gick till när de träffades första gången på en lunchrestaurang tillsammans med vänner. "Hon är finast på jorden i mina ögon", säger han om fästmön. "Hon är ödmjuk, har fötterna på jorden, är klok, intelligent och driven. Jag är lyckligast i hela världen.". Att Sofia har blivit så utsatt i media, nästintill mobbad, gör honom arg. Datum för bröllopet är bestämt. "Det är ett datum som vi båda känner väldigt mycket för". Vilket datum det är vill han inte avslöja riktigt än.

Se programmet här: TV4 Play

Foto:kungahuset.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...