lördag 12 april 2014

Prins William och Catherine i Hamilton och Cambridge


Prins William och Hertiginnan Catherine anlände med flyg till staden Hamilton i norra Nya Zeeland på fredagen. Paret delade på sig för olika uppdrag under förmiddagen. Prins William besökte flygplanstillverkaren Pacific Aerospace medan Catherine träffade barn på barnsjukhuset Rainbow Place.

Senare under dagen åkte hertigparet av Cambridge passande nog vidare till samhället Cambridge där de först besökte ett krigsminnesmonument och därefter bjöds på lunch i stadshuset. En stor del av stadens invånare hade tagit sig ut för att få en skymt av William och Catherine. Man beräknar att ca 15 000 personer var på plats i Cambridge, ett samhälle med en befolkning på 18 000 invånare.

Fredagens besök avslutades med en invigning av en ny cykeltävlingshall för velodrom, Avantidrome. William och Catherine fick ta emot en present till Prins George, en liten cykel och en liten tröja med namnet HRH Prince George på.


Catherine var för dagen klädd i en grön kappa från Erdem. Hon avslöjade att hon tyckte om den, men att William tyckte att den var för skarp i färgen.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...