fredag 1 mars 2013

Prins Carl Philip och flickvännen Sofia åkte StafettVasan- Prinsessan Madeleine lyckönskade dem båda


Vasaloppsveckan är i fullgång inför Vasaloppet på söndag. Prins Carl Philip deltog på fredagen i StafettVasan som går mellan Mora och Sälen. Han deltog i laget Team Due. Starten gick klockan 09.00 på morgonen och Prins Carl Philip åkte första sträckan mellan Sälen och Mångsbodarna. 1 600 lag var anmälda i år med totalt 8000 deltagare. Prins Carl Philips lag kom på plats 720 med tiden 6 timmar och 56 minuter.

Även Prins Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist deltog i StafettVasan, men i ett annat lag än prinsen. Sofia åkte sista sträckan och när hon kom i mål fanns Prins Carl Philip där för att krama om henne. "Sofia har vinnarskalle", kommenterade Prins Carl Philip flickvännens åkning till tidningen Expressen.

Prins Carl Philip och Sofia fick på fredagsmorgonen lyckönskningar på Facebook av Prinsessan Madeleine som skrev: " Min käraste bror och Sofia, jag önskar er båda lycka till idag!!!!".

I Prins Carl Philips Stafettlag, Team Due, åkte även Prinsessan Madeleines bästa kompis, Louise Gottlieb. Hon var en av de fem i det laget och åkte den sista sträckan, precis som Sofia gjorde i sitt lag, Team Uno. Allt som allt ingick Prins Carl Philip och Sofia i en grupp vänner på tio personer som delat upp sig i två lag och utmanade varandra. Prins Carl Philip och flickvännen Sofia var på varsitt lag. Förra helgen tränade hela gänget uppe i Sunne inför fredagens tävling.

Lagresultatet för Prins Carl Philip finns att läsa här på Vasaloppets hemsida.
Sofias lagresultat finns här.



Förra året deltog Prins Carl Philip i SkejtVasan. Den här bilden är tagen då i februari 2012 och kranskullan hette Johanna Axelsson.

*Se bilder på Carl Philip från dagen här- Lehtikuva.fi
*Prinsessan Madeleine - Facebook
*Bilder på Sofia finns här- lehtikuva.fi
*Fler bilder från dagen- ANP Foto

Foto: Vasaloppet/Nisse Schmidt
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...