måndag 25 februari 2013

Prinsessan Madeleines promenad med Drottning Silvia

Prinsessan Madeleine lämnade New York i helgen för att åka hem till Stockholm för att fira Prinsessan Estelles 1-årsdag. Pojkvännen Chris O'Neill hade inte möjlighet att följa med den här gången.

Strax efter 15.00 på lördagseftermiddagen körde Prinsessan Madeleine in genom grindarna till Haga slott i en svart Volvo. Innan dess hade Kung Carl Gustaf och Drottning Silvia anlänt i en av hovets bilar.
Prins Carl Philip och flickvännen Sofia Hellqvist var inte med under födelsedagsfirandet utan hade åkt till Sunne i Värmland där de åkte skidor tillsammans med en grupp vänner. Prins Carl Philip förbereder sig för att delta i Vasaloppet nästa helg, skriver Aftonbladet.

Tidigt på söndagskvällen tog Prinsessan Madeleine och Drottning Silvia en promenad i parken kring Drottningholms slott. På sin Facebooksida visar Prinsessan Madeleine på måndagen en bild som hon tagit under promenaden. En vacker vinterbild på Drottningholms slott där solen håller på att gå ner och speglar sina sista strålar i slottets fönster. Snön ligger vit runt omkring och fullmånen skymtar i bakgrunden på himlen.
Prinsessan Madeleine skriver: "Jag fångade det här ögonblicket igår medan jag tog en promenad med min mamma i Drottningholms park."



*Se bilder- Madeleine anländer till Haga
*Bilder- Prins Carl philip och Sofia i Sunne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...