onsdag 19 december 2012

Prinsessan Madeleine på Childhoods styrlesemöte i Stockholm

Foto: Childhood-usa.org/Facebook
Prinsessan Madeleine är hemma i Sverige igen för att fira jul med familjen. I söndags kväll var hon och fästmannen Chris O'Neill med flyget från Zurich i Schweiz till Stockholm, Arlanda.

På tisdagsförmiddagen deltog Prinsessan Madeleine vid Childhoods styrelsemöte i Stockholm. Det kan man läsa på Prinsessan Madeleines Facebooksida och där finns även en bild på konferensrummet.(Se bild här).

På torsdag kommer Prinsessan Madeleine att närvara vid Svenska Akademiens högtidssammankomst som hålls på Börshuset i Stockholm. Den övriga kungafamiljen kommer också att delta, Kung Carl Gustaf, Drottning Silvia, Kronprinsessan Victoria, Prins Daniel och Prins Carl Philip kommer alla att vara på plats. Nu är det klart att även Chris O'Neill kommer att delta vid detta tillfälle.

Prinsessan Madeleine är mycket engagerad i Childhood och har arbetat för organisationen i sex år, först i Stockholm och de senaste åren i New York. I en radioreklam i samarbete med Radio Sirius XM berättar Prinsessan Madeleine om Childhood-USA. Lyssna här:


 Länk- YouTube

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...