onsdag 24 oktober 2012

Kronprinsessan Victoria har fullt schema denna vecka

Foto: kungahuset.se
Kronprinsessan Victoria har en intensiv arbetsvecka. I söndags kom hon hem ifrån Luxemburg och bröllopsfirandet där som varat sedan fredagen. Även Prinsessan Estelle var med mamma Victoria och pappa Daniel på den resan.

På måndagen deltog Kronprinsessan Victoria sedan i möte med utrikesnämnden tillsammans med Kungen på slottet. Under kvällen var det dags för en konsert på Musikaliska i Stockholm med Star for Life Choir.

Svenska FN-förbundet höll seminarium under tisdagen på Konserthuset i Stockholm och Kronprinsessan Victoria deltog och anlände i en kort, svart kjol och röd kavaj.

Under onsdagen närvarade Kronprinsessan Victoria vid utdelningen av hedersutmärkelsen Ruter Dam som delades ut på Musikaliska i Stockholm. Utmärkelsen går till ledande kvinnor på toppnivå i storföretag. Årets utmärkelse gick till Eva Nygren, Koncernchef på Rejlers.

På torsdag bär det av till Göteborg tillsammans med Prins Daniel. De närvarar då vid invigningen av Alfons Åbergs Kulturhus.

På fredag deltar Kronprinsessan Victoria tillsammans med Kung Carl Gustaf vid en informationskonselj som hålls på slottet.

Den nya nationalarenan Friends Arena i Solna invigs på lördag och Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel kommer att vara där. Uppträder gör artister som Danny, Roxette, Agnes, Loreen,Tommy Körberg, Tomas Ledin och många fler.

Söndagen blir en ledig dag för Victoria och Daniel. På måndag träffar de Folkpartiledaren Jan Björklund för en lunch på kungliga slottet.

Foto: Svenska FN-Förbundet /Facebook
Se bilder här:
Kronprinsessan Victori på Star for Life Choir- lehtikuva.fi
Fler bilder- IBL
Kronprinsessan Victoria på Svenska FN-förbundet- Isopix
Fler bilder - APA PictureDesk
Kronprinsessan Victoria på Ruter Dam- utmärkelsen- APA Picture Desk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...