lördag 27 oktober 2012

Efter Prinsessan Madeleines och Chris stora dag- ex-pojkvännen Jonas Bergström har också förlovat sig

Expressen 27 oktober 2012
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill förlovade sig i början av oktober och förlovningen offentliggjordes i torsdags. 
Nu berättar tidningen Expressen att även Prinsessan Madeleines ex-pojkvän Jonas Bergström har förlovat sig med flickvännen Stephanie af Klercker. Förlovningen ska ha skett bara någon vecka efter att Chris friat till Prinsessan Madeleine och paret planerar också de giftermål till sommaren.

Stephanie var tidigare en av Prinsessan Madeleines bästa vänner, men efter att Stephanie och Jonas blev ett par har de inte pratat med varandra. Ett par gånger har de dock träffat på varandra. När de gemensamma vännerna Nathalie Rosta och Dag Werner gifte sig i Gottröra kyrka den 21 augusti 2011 var Prinsessan Madeleine tärna tillsammans med bästa väninnan Louise Gottlieb och ytterligare en kompis. Jonas och Stephanie var gäster på bröllopet. Chris O'Neill var också där och kom tillsammans med Prins Carl Philips ex-flickvän Emma Pernald. Inget av paren pratade med varandra och Chris vände demonstrativt Jonas ryggen när de kom i närheten av varandra.

Den 10 juni i år fyllde Prinsessan Madeleine 30 år och några dagar innan dess höll hon och kompisen Louise Gottlieb en gemensam födelsedagslunch på Villa Källhagen på Djurgården i Stockholm. Då var även Stephanie af Klercker där, inbjuden som vän till Louise.
Prinsessan Madeleine har inte heller pratat med Jonas Bergström sedan deras uppbrutna förlovning i april 2010.
Läs om Prinsessan Madeleines födelsedagsfirande här

Kvällsposten 27 oktober 2012Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...