måndag 24 september 2012

Prinsessan Madeleines New York-helg med pojkvännen Chris O'Neill

Foto: kungahuset.se

Under söndagen och måndagen har Prinsessan Madeleine deltagit i det årliga mötet med Clinton Global Initiative i New York. USA:s tidigare president Bill Clinton är grundare till sammankomsten som samlar världens ledare för att diskutera globala frågor och utmaningar. Även Kronprinsessan Mette-Marit och Drottning Rania av Jordanien har deltagit.

I lördags passade Prinsessan Madeleine på att umgås med pojkvännen Chris O´Neill. De sågs tillsammans på skönhetssalongen Milano Spa där de fick fotvård och gjorde fötterna fina. De satt jämte varandra i varsin behandlingsstol och läste veckotidningar medan de fick pedikyr. Efteråt promenerade de hand i hand till mataffären Whole Foods som är specialiserad på naturlig produkter. Chris sågs sedan bära de två pappers-matkassarna när paret promenerade hem mot sin gemensamma våning på Manhattan.

På tisdag kommer Prinsessan Madeleine att närvara vid en mottagning hos Sveriges ambassadör vid Förenta Nationerna Mårten Grunditz i New York. Onsdagen den 3 oktober har Prinsessan Madeleine ett annat uppdrag i New York då hon deltar i Svenska Handelskammarens "From Farm to Fork"tillsammans med Kung Carl Gustaf och Drottning Silvia.

Se nya bilder på Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill här- lehtikuva.fi
Se bilder på PurePeople.com 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...