tisdag 11 september 2012

Prins Williams och Hertiginnan Catherines första dag i Singapore

Clarence House/Twitter
Prins William och Hertiginnan Catherine har nu påbörjat sitt nio dagars långa besök i Sydostasien som är en del av Drottning Elizabeths jubileumsfirande.
På tisdagen besökte de den botaniska trädgården i Singapore där de fick inviga en rosa orkidé som fått sitt namn efter dem Vanda: William and Catherine. Sedan tidigare finns det en vit orkidé som döpts efter Prinsessan Diana och denna blomma fick William och Catherine också se.
Hertiginnan Catherine hade för dagen klätt sig i en ljusrosa kimonoinspirerad klänning med passande orkidé-mönster från designern Jenny Packham.

Efter besöket i Singapore Botanic Gardens blev det tid för en kort paus på Raffles Hotel där de kommer att bo de tre nätter som de stannar i Singapore. Efter ombyte av kläder kördes Prins William och Catherine till presidentpalatset Istana för ett möte med Singapores president och premiärminister. Under kvällen bjöds det sedan på middag i palatset och Catherine var klädd i en vit- och lilamönstrad klänning från Singaporefödda designern Prabul Gurung.

Rebecca English/DailyMail Twitter
*Se bilder på William och Kate här- lehtikuva.fi
*Fler bilder- DailyMail

The Duchess of Cambridge in Prabal Gurung
Polyvore.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...