torsdag 13 september 2012

Prins William och Catherine på besök i Malaysia

The Duke and Duchess of Cambridge at Kranji War Memorial

Prins William och Hertiginnan Catherine har nu lämnat Singapore och åkt vidare till Malaysia. Innan de åkte ifrån Singapore där de har varit under de senaste tre  dagarna, besökte de minnesplatsen Kranji War Memorial där de la ner en krans som representanter för Drottning Elizabeth.

The Duke and Duchess of Cambridge depart Hospis Malaysia

Väl framme i Malaysia besökte de sjukhuset Hospis Malaysia i Kuala Lumpur. William och Catherine kommer att stanna i Malaysia under tre dagar.

The Duchess of Cambridge delivers a speech at Hospis Malaysia

Catherine, Hertiginnan av Cambridge, höll ett tal under besöket på Hospis Malaysia. Hospiset erbjuder vård till patienter som lider av allvarliga sjukdomar. Hemma i Storbritannien är Catherine beskyddare för en organisation som erbjuder liknande hjälp, The Tree House. Det var också där som hon debuterade med att hålla sitt första officiella tal. Idag blev det alltså åter ett.

Rebecca English /Twitter


På kvällen bjöds det på middag i presidentpalatset i Kuala Lumpur. Catherine var klädd i en glittrande, guldig klänning från Alexander McQueen.

Daily Star 13 september 2012.
Catherine har endast skålat i vatten under middagarna så här långt. Detta, plus att hon har blivit lite rundare om kinderna, har satt igång spekulationerna om att hon skulle kunna vara gravid.

*Se bilder från dagen här- lehtikuva.fi
*Se bilder från middagen här- i DailyMail
*Se bilder från dagen- DailyMail
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...