tisdag 4 september 2012

Prins Harry på WellChild Award 2012

Prince Harry at the WellChild Awards

I måndags var Prins Harry tillbaka igen på uppdrag för första gången sedan skandalresan till Las Vegas då det läckte ut nakenbilder på honom till pressen. På måndagskvällen närvarade Prins Harry vid välgörenhetsorganisationen WellChilds årliga prisceremoni och mottagning på InterContinental Park Lane Hotel i London. WellChild hjälper svårt sjuka barn och Prins Harry är beskyddare för organisation.

Prince Harry at the WellChild Awards

Under kvällen höll Prins Harry ett tal och han träffade och pratade med många barn och deras föräldrar. Inför träffen med Harry hade 6-årige Alex Logan som är sjuk i leukemi, sagt i ett tv-inslag på ITV News att han skulle säga: "Jag är glad att du har dina kläder på dig Prins Harry". Prins Harry hade koll på läget och sa till pojken när de skulle hälsa: "Jag ser att du tittar upp på din mamma och ser ut som att du gärna skulle vilja säga något, men du vet att hon kommer att säga åt dig att inte göra det. Jag hörde att du var på ITV tidigare, du sa något skämtsamt, låt oss inte prata om det här".

Prince Harry at the WellChild Awards

Daily Star 4 september 2012

Daily Express 4 september 2012
Under tisdagen har Prins Harry varit på Paralympics och följt olika tävlingar. Humöret var på topp och han skämtade och många av idrottsdeltagarna ville fotograferas med honom där han satt på läktaren vilket han glatt ställde upp på.

*Se bilder på Harry på Paralympics här- lehtikuva.fi
*Fler bilder här + Harrys tal på WellChild på DailyMail

Foto: The British Monarchy's photostream/flickr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...