torsdag 6 september 2012

Prins Carl Philip invigde skjutbana och flickvännen Sofia Hellvist deltog i Operakällaren Trophy

Kungahuset.se

Prins Carl Philip invigde på tisdagen en skjutbiograf, en anläggning för inomhusträning i jaktskytte Wrams Gunnarstorp utanför Åstorp i Skåne. Istället för att klippa det röda invigningsbandet med sax, skar Prins Carl Philip av det med en kniv passande nog för en jaktmiljö. Han deltog sedan i provskjutningen av anläggningen.

Dagen innan var Prins Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist, på Operakällaren Trophy till förmån för UNICEF som hölls på måndagen. Evenemanget innehöll en golftävling, seminarium och middag. 2,8 miljoner samlades in och pengarna kommer att gå till rent vatten till barn på Afrikas Horn.

Sofia Hellqvist deltog i sin roll som grundare av organisationen Project Playground och kom tillsammans med sin kollega Frida Westberg och sin syster Lina Hellqvist.

Från Danmark kom Prins Joachims ex-fru, Grevinnan Alexandra av Fredriksborg, i egenskap av UNICEF Danmarks beskyddare. Hon höll talade om vikten av tillgång till rent vatten.

Årets Operakällaren Trophy var det sjätte i ordningen och Sofia Hellqvist deltog även förra året. Då var också Prins Daniel där och Daniel och Sofia förevigades på ett foto när de hälsade på varandra med en kram. "Här visar Daniel sitt stöd för Carl Philips Sofia", skrev tidningen Expressen då. Då ansågs Sofia vara lite ute i kylan, men mycket har hänt sedan dess och nu är läget ett annat. Under året som gått har Sofia Hellqvist varit en av gästerna på Prinsessan Estelles dop, hon har semestrat på Öland med kungafamiljen och firat Kronprinsessan Victorias födelsedag. Hon har setts skratta och prata med Prinsessan Madeleine under en konsert i Borgholms slottsruin där kungabarnen var med sina respektive. Prins Carl Philip och Sofia har setts överallt tillsammans, på festkvällar i Stockholms innerstad, på racingtävlingar och på semester i Båstad och Franska Cannes. Tidningarna spekulerar nu i en kommande förlovning för paret.

Sophia Hellvist på Operakällaren Trophy för ett år sedan:
"Ömhetsbeviset" Expressen 6 september 2011.

Numera ser det ut så här:

Aftonbladet-Klick

Tidningen S i veckan.

Se bilder på Sofia från Operakällaren Trophy här:
Lehtikuva.fi
Facebook
Rexfeatures- photopress
isopix
Bilder på Grevinnan Alexandra


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...