lördag 29 september 2012

Kronprinsessan Marys Brasiliengarderob

Kronprinsessan Marys resegarderob var full med olika kläder, väskor, skor och smycken under besöket i Brasilien förra veckan. Här är kommer några av Marys Brasilien-outfits:


Mary och Frederik promenerade på Copacabana beach innan de träffade kommittén för OS i Rio de Janiro 2016. Mary var klädd i en mönstrad byxdress från Style Butler och hade till det en cerise väska från Mulberry i modellen Bayswater.


Den 17 september var det galamiddag för danska och brasilianska företag. Mary var klädd i en blank, brokadmönstrad klänning från Alberta Ferratti. Samma klänning sågs på Prinsessan Beatrice vid en mottagning under öppningsceremonin för OS i London i juli. Marys glittriga skor kommer ifrån Gianvito Rossi och kuvertväskan från Pura Lopez.


Den 18 september var Mary och Frederik i Sao Paulo där de bland annat besökte utställningen Fritz Hansen chair exhibition på Mudeo Brasileiro da Escultura. Mary var klädd i vitt och hade valt en spetskjol från svenska COS, topp från Signe Bøgelund-Jensen, grå väska från Marc Jacobs och skor från Gianvito Rossi. Mary har ofta smycken från den danska smyckedesignern Marianne Dulong och den här dagen kom hennes örhänge i guld med grå pärla därifrån.


Under Brasilienbesökets andra dag besökte Mary kvinnocentret Casa Cidinha Copcak i Sao Paulo. Hon var då klädd i en ytterligare en klänning från Alberta Ferretti, denna gången en mönstrad. Kuvertväskan i krokodilskinn kommer ifrån danska Carlend Copenhagen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...