måndag 3 september 2012

Albert och Charlene- besök i London och UEFA-fotboll i Monaco

Foto: Palais de Monaco /Facbook
I fredags var Prins Albert och Charlene på fotboll när UEFA-cupen spelades på Stade Lousi II i Monaco. Matchen gick mellan Atletico Madrid och Chelsea FC, vann gjorde Atletico Madrid med 4-1.
Charlenes röda klänning känner vi igen från besöket i London för några veckor sedan. Då hade hon på sig den när Prins Albert och hon var på ett cocktailparty för IOC medlemmar på Maison de Monaco.

Foto: Palais de Monaco /Facbook
Både Prins Albert och Charlene var tillbaka i London för att delta vid invigningen av Paralympics som hölls i onsdags. Det blev även ett besök till Leeds för att besöka ett välgörenhets projekt. Albert och Charlene ville se hur pengarna som samlats in under en välgörenhetsbal som de deltog i förra året hade använts. I september förra året deltog Monacos furstepar i en bal på Harewood House i Yorkshire som samlade in 250 000 pund till barnorganisationen Variety Club.
Nu fick Prins Albert och Charlene träffa elever och lärare vid Greenhill Primary School som fått en egen buss, kallad Sunshine coah, att åka på dagsutflykter i.


/Twitter

Charlene hann även med att träffa idrottsutövare under besöket på Paralymics. Charlene som är född i Zimbabwe och uppvuxen i Sydafrika träffade både Zimbabwes olympiska lag och några av Sydafrikas simmare.
/Twitter
Se fler bilder här:
Charlene och Albert besöker Leeds- Zimbio
Besöket i Leeds- Hello
UEFA-fotbollen- Yahoo News
Bilder-lehtikuva.fi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...